Hlavní obsah
Článek

Od února se zpěvačka Kamila Nývltová (34) vrací do titulní role v muzikálu Angelika. Do té doby je ale ještě dost času. "Blíží se Vánoce, a tak mám strašně moc vánočních koncertů a akcí, což mě zaměstnává asi nejvíc. Angelika se teprve zkouší," svěřila zpěvačka, která se bude alternovat s kolegyněmi Michaelou Gemrotovou (38) a Alžbětou Bartošovou.

Kvůli práci zanedbává i své oblíbené pečení vánočního cukroví. "Letos to vidím jen na takových šest druhů. Vůbec nestíhám a jsem z toho dost nervózní, protože normálně jich peču kolem dvaceti. Přítele teď sice nemám, ale mám taťku a bratra, kteří jsou velcí jedlíci a sladké u nás na stole nesmí chybět. Bez cukroví by nepřežili, a já už to nechci nechávat na mamce, protože pečení je jenom moje," ujistila Kamila.

Kamila bojuje s tím, aby sama neujídala, protože by už kvůli kostýmu na Angeliku neměla přibrat. "Je to těžké a v období Vánoc asi neodolám. V příštím životě bych chtěla mít takovou postavu, abych mohla všechno sežrat a být přitom hubená. Nemám to zadarmo, ale o Vánocích to nevydržím, těším se na řízek se salátem, mám ráda jídlo. Pak si dám na čtrnáct dní lehkou dietku a budu cvičit, tak to snad půjde rychle dolů," plánuje povánoční hubnutí zpěvačka s tím, že počítá, že přibere dvě tři kila.

Reklama

Další články

Načítám