Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34), modelka Lucie Smatanová (38) a moderátorka Monika Leová (32) sice společně vyrazily na golf, ale protože jsou všechny začátečnice, hru si na hřišti v Cihelnách jenom krátce oťukaly a byly z toho dost zmožené. Takže přišel čas na relax ve wellnessu s bazénem a saunovým světem.

Holky měly ale z převlékání do plavek před hledáčky fotoaparátů trochu strach. "Hlavně mi nefoťte zadek," prosila Lucka, která díky své dokonalé figuře strávila dva měsíce v Miláně, kde nemá jediný den volno. "Jsou tam samozřejmě úplně vyhublé holky, ale já dělám komerční zakázky a kupodivu nejen focení, ale i přehlídky, což jsme nečekala. V září se tam na měsíc vrátím," svěřila.

Kamila Nývltová zase prozradila, že přes prázdniny přibrala dvě kila. "Budu muset zase začít cvičit a půjde to dolů. Čeká mě ale ještě jedna dovolená, tak s tím prozatím počkám," krčila rameny a nechala se dlouho přemlouvat, aby zapózovala v plavkách. "Jsem zpěvačka, ne modelka jako holky," vymlouvala se.

Monika Leová by se zase neměla prezentovat v plavkách kvůli svojí profesi televizní moderátorky. Nakonec se ale nechala strhnout, svlékla župan a do bazénu skočila.

Reklama

Další články

Načítám