Hlavní obsah
David Zápal
Článek

„Rozcházíme se v dobrém, zůstáváme přáteli.“ Tahle asi nejotřepanější porozchodová fráze v šoubyznysu zasáhla i Kamilu Nývltovou (34), která už netvoří pár s tanečníkem Tomášem Smičkou (účinkuje třeba v Mamma Mia!). Zpěvačku jsme se na důvody rozpadu jejího vztahu ptali. Co nám odpověděla kráska, která by z fleku mohla být modelkou?

Jak se dalo předpokládat, bývalí partneři prý nejsou nyní nepřátelé na život a na smrt a jsou spolu schopní mluvit. „Byli jsme teď měsíc spolu s kamarády v Americe. A zvládáme to v pohodě. Je to dobré,“ klepe na zuby Nývltová.

Co vlastně zapříčinilo to, že šli od sebe, samozřejmě zamlžila.

„Stává se, že lidé jdou společnou cestou, a pak jim to přestane klapat nebo každý začne mít jiný názor na svět. Takže jsme šli svou cestou. Vím, že každý říká, že se rozešel v dobrém, ale u nás to tak opravdu bylo. Zatím jsme v pohodě,“ tvrdí Kamila a přidává, že si myslí, že jejich vztah nikdo třetí nenarušil. Byl to tedy snad Tomáš, kdo dal komu kopačky?

Zpěvačka, kterou jsme potkali na soustředění Muže roku v Novém Městě nad Metují, prý má radost, že je momentálně sama a žádnou novou mužnou náruč nehledá. Má čas na kamarády, třeba Pepu Vágnera, a bez ohledu na partnera se může plně věnovat své práci.

Reklama

Další články

Načítám