Hlavní obsah
Článek

S muzikálovou zpěvačkou Kamilou Nývltovou (34) jsme se potkali v kadeřnictví Agáty Prachařové (38), kam přišla na vánoční večírek a účastnila se i zajímavé demonstrace, kterou majitelka vymyslela a rozdala účastníkům různé transparenty. Kamila vyfasovala nápis: Umyju tě.

"Původně jsem četla, že je tam: Miluju tě. Ale ani tohle není zlé. To víte, kariéra zpěvaček může jít nahoru a dolů, tak se tady pro jistotu naučím aspoň mýt hlavy, abych měla možnost si přivydělat," smála se Kamila. Ta si ovšem vlasy razantně zkrátila.

"Nechala jsem si sundat prodloužené vlasy. Už tak ty moje dost trpí pod různými parukami v divadle," míní zpěvačka, která v paruce zpívala mj. Kleopatru v Divadle Broadway anebo Aidu ve stejnojmenném muzikálu v Hudebním divadle Karlín.

"Je to lepší na úpravu, daleko rychlejší. Ty prodloužené jsou mnohem náročnější, a nemám na to čas. Tyhle mám rychle vyfoukané, učešu to a jdu," vysvětlila. Kamilu ale čeká za pár dní její vlastní vánoční koncert v Divadle Broadway, a tam bude mít účesy různé.

"Doufám, že budu vypadat krásně. Budu mít nádherné šaty, trochu sexy i princeznovské. Ale vlasy tam budu mít přidělané, protože je hezčí, když má žena na pódiu, zvláště při takové příležitosti, bohatý účes, budu mít drdoly i rozpuštěné, a právě kadeřníci od Agáty se o mne postarají," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám