Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak jsme ji konečně viděli v šatech, na které se sama tolik těšila. Zpěvačka Kamila Nývltová (34) má konečně jako představitelka titulní role v muzikálu Kleopatra svoje vlastní róby. Dříve totiž dědila kostýmy po Iloně Csákové (53).

Když jsme Kamilu zpovídali, jak se v modelu cítí, byla nadšená. Ovšem problém by se našel. Právě v róbě, v níž byla oblečená při rozhovoru se Super.cz, se jí trochu hůře dýchá, a když mluvila s námi, dokonce už měla kvůli tomu rozepnutou podprsenku.

"Je to tak, že zvláště když zpívám Teď královnou jsem já, musím se pořádně nadechnout, a v těchto šatech to není snadné. Jsou hodně vypasované, mají korzet stažený tak, aby byl vidět žlábek mezi ňadry. Ten teď kvůli tomu, že jsem si už rozepnula podprsenku, nemám," vysvětlila.

To, že by si nechala šaty trochu povolit, ale nechce připustit. "To, doufám, nebude nutné. Občas se mi stane, že třeba malinko přiberu na dovolené, ale rychle to zase shodím," ujistila nás zpěvačka, která roky hubla, aby měla tak štíhlou postavičku, jakou se může pyšnit nyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám