Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) se v muzikálu Kleopatra ukáže v pořádně sexy kostýmech. Šaty bude mít průhledné, bude vidět každý kousek jejího těla a předvede se i v pořádném výstřihu. Jak sama přiznala, podprsenku si zřejmě ale nechá.

"Podprsenku mít budu, abych tam ňadra trošku víc nahnala. Můj dekolt není zrovna moc ženský. Myslím si ale, že návrhář Roman Šolc ještě něco do šatů našije, aby to bylo sexy," řekla Super.cz Kamila.

A co dolní partie? "Kostýmy jsou většinou průhledné, jsem tam skoro nahá, což ke Kleopatře patří. Egypt, vedro a také se pyšnila tím, že odhalovala svoji postavu. Mně nezbývá nic jiného, než to akceptovat," říká Kamila, která se stydět určitě nemusí. Před dvěma roky zhubla dvacet kilo a vypadá parádně.

"V létě jsem nepřibrala, jsem v pohodě. Snažila jsem se hlídat, abych teď na konci prázdnin nemusela dny i noci trávit v posilovně. U moře jsem si cvičila podle DVD, i v jídle jsem se trošku hlídala. Žádné drastické diety nebyly, ale jsem ve formě a připravená na novou sezónu," dodala Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám