Hlavní obsah
Článek

Skvělých 14 dní strávila zpěvačka Kamila Nývltová (34) se svým přítelem, tanečníkem Tomášem Smičkou, a se svojí rodinou v krásném Chorvatsku, a to až na hranicích s Černou Horou v malebném městečku Mounat, kde, jak se říká, dávají lišky dobrou noc. Jen dvě hospůdky, malá pláž, jeden obchod, kostelík a celkem 350 obyvatel. To vše zaručovalo naprostý klid a pohodu.

"Počasí bylo tak na střídačku, teplo a slunce, ale i déšť a bouřky. Takže jsme střídali opalování s výletováním. Byli jsme v Dubrovníku a bylo to naprosto skvělé. Kouzelné klasické starobylé uličky s překrásnými kostelíky, všude hráli muzikanti chorvatské lidovky. Jeden den jsme vyrazili do Černé Hory do Kotoru, a kdo tam byl, ví, že se nedá ani popsat krása a monstróznost Korotských stěn. Jedním slovem fascinující. To prostě musíte vidět. Opravdu mě tyto přírodní úkazy dostávají. A taky mě doslova dostávají do extáze pečené čerstvě nalovené ryby. Je to úplně něco jiného než koupené ryby v obchodě," řekla Super.cz Kamila.

"Ochutnala jsem také čerstvé pečené kalamáry, sardinky s červenou cibulí a další mořské speciality. Prostě ať žije Chorvatsko! I když je to tam takové bez ladu a skladu, domácí si nedělají hlavu s tím, že jeden vypínač je o dva centimetry níž než druhý, že probíjí sporák, že lavička je jednou nohou ve vzduchu, že schody nevyšly, jak měly, a tak jsou ještě jedny nad nimi, ale ta země má své kouzlo a určitě se tam budu ráda vracet. Moře je tak průzračné, že vidíte opravdu hodně do hloubky, a skaliska kolem pobřeží jsou nádherná. Načerpala jsem tam mnoho energie,“ dodala krásně opálená Kamila, kterou už nyní čeká hlavně práce. Těší se na obnovený muzikál Kleopatra, kde má hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám