Hlavní obsah
Článek

Nebyla to velká premiéra v hollywoodském stylu, ale jen taková malá česká. Na slavnostní uvedení nové verze legendární Angeliky se ale přesto známé i méně známé tváře hodily do gala. Někdo to až přepískl.

Když jsme ve foyer Kina Lucerna spatřili sicilskou vdovu s obřím klóbrcem, nevěřili jsme vlastním očím a jen jsme doufali, že si v kině svůj doplněk sundá, protože v řadě za ní, i když není zrovna Eiffelovka, by diváci přišli o filmový zážitek.

Teprve po bližším zkoumání jsme zjistili, že se pod krempou klobouku skrývá učitelka 1. stupně základní školy, aktuální přítelkyně Vaška Noida Bárty (43) Gábina Dvořáková, která do kina vyrazila s partnerovou maminkou, oblečenou naprosto civilně. Zauvažovali jsme i nad tím, zda se neinspirovala Morticií Addamsovou, kterou si v novém muzikálu zahraje exmanželka jejího kluka Lucie Bílá (58).

Kromě Gábiny to se slavnostním oděvem trochu přehnala i zpěvačka Kamila Nývltová (34), která zvolila rudé koktejlky a ozdobila si hrdlo mohutným šperkem. "Tenhle model mi doporučila moje vizážistka, poslouchám ji, i když sama bych se asi oblékla jinak," vysvětlovala Super.cz.

A jaké outfity zvolili další návštěvníci premiéry, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám