Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co Kamila Nývltová (34) prošla doslova metamorfózou a z oplácané dívky z davu se stala o dvacet kilo lehčí kočka, je o ni stále více zájem nejen jako o zpěvačku, ale i jako o modelku.

Naposledy hnědovláska s velkýma laníma očima pózovala ozdobená diamantovými šperky v hodnotě přesahující čtyři milióny korun. „Cítím se drahocenně a hezky, protože šperky jsou krásné, stejně jako styling, který je velmi ženský," řekla Kamila, která fotila snímky ve stylu amerických pin-up dívek z plakátu stylově v baru na Starém Městě s aviatickou výzdobou. „Dřív se ženy krásně oblékaly, měly nádherné spodní prádlo, šperky. To se mi moc líbí," libovala si Nývltová.

Někdy se stává, že si celebrita po focení odnese nějakou parádu, která jí padne do oka. To ale v tomto případě nebylo pochopitelně možné. „Tyto šperky bych neunosila na normální nošení, protože se hodí na speciální příležitost. Ani nevím, jestli bych takové šperky chtěla mít. Jsem zastáncem toho, že si koupím to, co se mi líbí, a nemusí to stát milióny," prohlásila Kamila.

První diamant, který bude zdobit krásnou zpěvačku, bude tedy nejspíš součástí zásnubního prstýnku, na který Kamila stále ještě čeká. Od přítele, tanečníka Tomáše Smičky, dostala vždy jen prsteny k výročí. „Já si myslím, že diamant dostanu až k tomu pravému zasnoubení," culí se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám