Hlavní obsah
Článek

Sázka na to, že diváky nejvíce zaujmou sexy kostýmy a krásné tvářičky, nevyšla. Zpěvačky z Brna Světlana Slováková a Ivana Skálová se navlékly do sexy šatiček z muzikálu Chicago a myslely si, že tímhle outfitem trumfnou soupeře v show To byl náš hit.

Nedostaly se ale ani mezi první tři. S naprostou převahou hlasů zvítězil muzikál Bídníci, jehož protagonisté vystupovali v dobových kostýmech, v nichž nedokázala vypadat sexy ani krásná Tereza Mátlová (48). Ve svém modelu připomínala Janu Eyrovou, když odcházela z chudobince. Přesto si právě jenom tým muzikálu Bídníci vysloužil standing ovation v sále na TV Barrandov.

Bídníci se hrají v pražské GoJa Music Hall od začátku března, až do května mají téměř vyprodáno. "Museli jsme dát do předprodeje už i vstupenky na červen, a když to takhle dobře půjde dál, začneme prodávat i podzim," radoval se producent František Janeček (79) po vítězství jeho muzikálu v konkurenci jako byl Jesus Christ Superstar, za který nastoupili Bára Basiková (61) s Kamilem Střihavkou (59), nebo Flashdance zastoupeným Gábinou Gunčíkovou.

Reklama

Další články

Načítám