Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový herec a zpěvák Ladislav Korbel, který se v roce 2019 účastnil pěvecké soutěže The Voice, je frontmanem kapely Motorband, ve které v 80. letech začínal i zpěvák Kamil Střihavka (59). Společně nyní vydávají píseň Ukaž svou tvář z jejich posledního alba Černá a bílá, ke které natočili nevšední videoklip.

„Ta píseň je o vztahu muže a ženy a tom, že se vztah někdy překlene do toho, že i lidi, kteří se dříve milovali se najednou mohou začít nenávidět,“ svěřil nám na křtu klipu Ladislav.

Ačkoliv se může zdát, že půjde o romantickou baladu, která pojednává o vztazích a lásce, klip je natočen v brutálním, hororovém duchu. A křest se konal tematicky ve strašidelném Prague Fear House, kde nebyla o momenty jako z hororu nouze.

„Inspiroval jsem se ve starších hororech, jako bylo třeba Osvícení, což se mi strašně líbí. Každý má svoje démony, a to se kolikrát projevuje v tom vztahu, což jsem se snažil ukázat v klipu,“ říká. Když už jsme navázali na téma vztahy, zajímalo nás, jak to má v soukromí Ladislav.

„Po mém boku bylo spoustu talentovaných krásných dam, jsem hodně vztahový typ člověka. Partnerku nyní mám a konečně je to partnerka, která není z branže. A je to všechno fajn,“ dodává Ladislav Korbel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám