Hlavní obsah
Článek

S Kamilem Střihavkou (59) jsme měli první příležitost promluvit si osobně po jeho odchodu z muzikálu Jesus Christ Superstar, v jehož titulní roli zářil celé čtvrtstoletí. Na svém facebookovém profilu prozradil až pár měsíců poté, že už ho diváci jako Ježíše neuvidí.

Slavnostní derniéru, kde by předal pomyslné žezlo svému nástupci, odpískal záměrně. "Nejsem příznivcem opulentních akcí ani loučení. Udělal jsem to tak, jak to mám já v povaze. Potichu, nenápadně a bez velkého humbuku. Myslím, že je to dobře i pro ten projekt jako takový, který je mou srdcovou záležitostí," krčil rameny.

"Byl bych rád, aby legenda, kterou u nás fenomén Jesus Christ Superstar je, pokračovala. A myslím si, že Vašek Noid Bárta to žezlo už dávno převzal a všechno to právě proběhlo v klidu a plynule. A v momentě, když jsem viděl, že je o Ježíše postaráno, tak jsem mohl v klidu odejít," doplnil.

Kromě dalších projektů, vesměs hudebních, vyjma jeho autorské divadelní hry Tolik hlav, se nyní Kamil nově věnuje i ochraně zvířat. "Konkrétně je to záchrana horských goril, což je ohrožený druh. O tom bych ale raději mluvil samostatně," uzavřel. My můžeme prozradit, že jde o projekt Mountain Gorilla a zpěvák se měl za gorilami do Ugandy také vypravit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám