Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Kamila Střihavku (59) jsme potkali na kurzu grilování. Neprobrali jsme ale jen to, zda patří k mužům, kteří se cítí v kuchyni pevní v kramflecích, ale bavili jsme se i o jeho práci. A tentokrát výjimečně nikoli o muzice.

Kamil si totiž před dvěma roky splnil svůj sen a realizoval vlastní divadelní hru s názvem Tolik hlav. "Je to neskutečné, ale už budeme slavit dvouleté výročí od premiéry. Sám jsem tomu nevěřil," říká Super.cz zpěvák, v jehož představení hrají takové herecké hvězdy jako Jan Dolanský, Jan Zadražil, Kristýna Leichtová nebo Zdena Hadrbolcová.

"Je to komedie o přátelství, odvážných snech a lásce k bigbítu na přelomu 70. a 80. let v tehdejším Československu. Rád bych dal přivonět k této době nejen současné mladé generaci očima jejich vrstevníků, ale i všem, kteří mají tato léta ještě v paměti,“ zve Střihavka ty, kteří ještě představení neviděli, do divadla Metro na pražské Národní třídě nejen na 17. dubna, kdy se výroční představení odehraje.

Na rozdíl od divadla ale na grilovačku už zve jenom kamarády. A mají se prý taky na co těšit. "A teď po kurzu to bude ještě lepší. Myslel jsem si, že jsem opravdu jedním z nejlepších 'grillmanů'. Ale teď jsem dostal ještě spoustu dalších skvělých rad, které mi při letošní grilovací sezóně pomohou oslnit," míní Kamil. "Mám vyhlášenou specialitu, na kterou se sjíždějí moji kamarádi z celého okolí, a to je flank steak po makedonsku. Používám na něj pupek z amerického býčka, je stařený, správně uleželý," chlubí se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám