Hlavní obsah
Článek

Na zpěváka Matěje Rupperta si teď skinheadi určitě nepočkají. Vypadá totiž jako jeden z nich. Matěj vystřídal hodně účesů, vlasy odbarvoval na blond a naposledy se chlubil dlouhou patkou. Ale zhnusila se mu, protože se nelíbila jeho ženě. Takže šly všechny vlasy pryč.

S novou image se představil na tiskové konferenci festivalu Sázavafest, kam dorazil navíc s dlahou na ruce. Má zlomenou kůstku, doplatil prý na svoji nešikovnost. Víc úraz nespecifikoval.

O vlasech pohovořil o dost podrobněji. "Ono to má co do činění s naším nedávným videoklipem, kde jsem měl, jak potom okomentovala moje žena, na hlavě přehazovačku a s tímhle účesem se mnou prý nepůjde ani na nákup. Takže klip s přehazovačkou jsme natočili a hned druhý den jsem tu nádheru shodil. A dost zásadně a zbylo z ní tohle, co mi teď raší tam nahoře. Je to praktické na jarní a letní dny," svěřil.

Na Sázavafestu, který slaví 15. výročí, letos vystoupí řada hvězd. Mezi první se řadí M.I.N.E, sólový projekt Markuse Meyna, frontmana legendární elektronické skupiny Camouflage. Dalšími jsou němečtí Final Stair, rakouská punk-rocková kapela Kitty in a Casket či americká zpěvačka Meg Pfeiffer.

Mezi hlavní hvězdy se zařadí také slovenská skupina No Name, Projekt 10 let nad vodou přinese exkluzivní vystoupení hvězd Hudebního divadla Karlín s živým orchestrem, pěveckou company s těmi největšími muzikálovými peckami z Aidy, Carmen, Producentů, Addams Family nebo Jesus Christ Superstar. Chybět ale nebudou třeba ani Lucie Bílá (57), Kamil Střihavka (59) nebo Chinaski.

Reklama

Další články

Načítám