Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Kamila Střihavku (59) jsme sice potkali na sportovním odpoledni připravovaného muzikálu, ale první, k čemu jsme se při povídání dostali, byl fakt, že už svou dlouhou hřívu nemá celou blonďatou, ale začíná dost šedivět. "Nikdo nemládne a přece si nebudu vlasy barvit," krčil rameny. Ostatně barvu už přestal používat i Janek Ledecký (61), který šediny roky skrýval pod "oříškem".

Jinak ale Kamil vypadá pořád skvěle. Ovšem musí si už dávat pozor. "Mám spoustu závazků, které mi pod velkou pokutou zakazují provozování jakéhokoliv sportu. Svrbí mne ruce i nohy, ale smlouvy jsou smlouvy," vysvětlil, proč se sám badmintonového mače nezúčastnil.

"Jediný letní sport, který provozuji, je vzpírání půllitrů tankové dvanáctky na zahrádkách. Takže posiluju hlavně břicho, protože, jak víme, pivo dělá hezká těla," žertoval. My jsme ho ovšem varovali, že by s pivním pupkem už jen těžko mohl hrát Ježíše v Jesus Christ Superstar.

"Záleží na způsobu, jak posilujete. Jsou objemové tréninky, ale i dynamické, kdy si dáte tři rychlá piva a pak dvacet kliků, a pak si zase můžete dát jedno malé," radí Kamil, jak z konzumace piva nepřibrat. "Je pravda, že s pivním bříškem na kříži by to asi nebylo úplně ono," dodal.

Kromě muzikálů, v nichž účinkuje, se Střihavka těší v nové sezóně hlavně na to, že se opět začne hrát jeho vlastní dílo Tolik hlav. "Prvního září se už zase začne hrát v Baráčnické rychtě. Jako debutant jsem se zhostil role autora, režiséra a producenta," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám