Hlavní obsah
Článek

Nejvnadnější Miss v historii soutěže krásy už potkáváme jen málokdy. Se snoubencem Jiřím Šlégrem (52) se Lucie Králová (42) mihla na letošním předávání korunek nejkrásnějším českým dívkám, jinak je ale pořád doma v Teplicích.

"Nikam jinam už skoro nechodím. Jen na hokej, hrajeme finále extraligy," vysvětlila Lucka, která ovšem modeling úplně na hřebíček nepověsila. "Byla jsem požádána o patronát Klokánku v Teplicích, jelikož se nám podařil takový krásný projekt, kdy známé osobnosti fotí kalendář pro Klokánky v Ústeckém kraji," řekla Super.cz.

"Je to kalendář sestavený ze známých osobností ze severních Čech. V kalendáři jsem já s mým Jirkou, Josef Vojtek z Kabátu, Kamil Střihavka (59), plavkyně Baumrtová, fotbalista Pavel Verbíř, z missek Veronika Kašáková a Lenka Taussigová, zpěvačka Olga Lounová (43) a další," vypočítala.

"Navštívila jsem teplický Klokánek a strávila s dětmi pár chvil, chlapeček mi ukazoval žákovskou knížku, povídala jsem si s dětmi a upřímně mi tam bylo dost teskno. Člověk vidí dětské bezbranné dušičky, jejichž osudy řídí jedna velká neznámá. Ufff, bylo to dost citové," popsala nám.

Reklama

Další články

Načítám