Hlavní obsah
Článek

S bývalou modelkou, nyní učitelkou na mateřské dovolené Gabrielou Bártovou (35), jsme se během týdne potkali třikrát na párty. Přitom je to sotva tři měsíce, co manželovi, Vaškovi Noidovi Bártovi (43), porodila dceru Terezku. "Konečně jsem začala žít a pařit," smála se Gábina a hned všechno uvedla na pravou míru.

"Tak berte to tak, že to nebylo třikrát za týden, ale třikrát skoro za tři měsíce," upřesnila na třetí akci. Předtím byla s manželem na narozeninovém koncertu Kamila Střihavky (59) a ještě na jedné oslavě narozenin.

Na to, že má krátce po porodu, vypadá Gábina skvěle a zdálo se nám, že je ještě štíhlejší, než byla v době, než otěhotněla. A odsouhlasila nám to. "Přibrala jsem deset kilo a nechala jsem to v porodnici. Kojením to jde pořád dolů a naopak bojuji s tím, že nemůžu přibrat," svěřila.

I když to podle účasti na večírcích nevypadá, Gábina stále ještě kojí. "A doufám, že ještě nějakou dobu budu. Minimálně půl roku. Zatím Terezce moje mléko evidentně stačí, protože ji uložím vždycky v osm a spinká až do pěti do rána. Je to zlaté dítě," je šťastná Gábina.

"Ale uvidíme, až začnou růst zoubky. Už trochu slintá, tak nás to čeká zřejmě brzy," myslí si. A svého muže coby otce si nemůže vynachválit. "Nepřebaluje, ani ho k tomu nenutím, ale jinak pomáhá maximálně, a skoro pokaždé s námi i koupe," vyprávěla.

Reklama

Další články

Načítám