Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Kamil Střihavka (59) sice nemá oslavy moc rád, padesátiny jsou ale pro mnohé důležitým životním milníkem, takže i on si k nim nadělil velkou párty s fanoušky i hosty. „Slyším ze všech stran, že padesátka je zlomová. Já si myslím, že jsou to předsudky, ale říkají, že se to má oslavit. Tak jsem se rozhodl to oslavit s těmi, ke kterým mám nejblíž, a to jsou fanoušci. Nemůžou chybět ani kamarádi. Takže místo toho, abych s nimi půl roku chodil na pivo, se všemi to spláchnu v jeden večer. A budu mít klid!“ smál se oslavenec.

Na večírku v Retro Music Hall nechyběla ani zpěvákova rodina, přesněji tedy její podstatná část - dorazila manželka Eva a mladší dcera Tereza. Starší Eva měla studijní povinnosti, učila se na státnice. Tereza tátovi hned vysekla poklonu. „Podle mě mládne, vypadá pořád mladší a mladší. A ten věk si určitě nepřipouští,“ řekla.

Ke gratulantům z hudební branže patřili třeba Vašek Noid Bárta (43), dorazil i s manželkou Gábinou, Vilém Čok, Aleš Brichta (64) a další. Koncertem Střihavka zároveň zahájil turné s jednoduchým, leč výstižným názvem Kamil Střihavka - 50.

Reklama

Další články

Načítám