Hlavní obsah
Článek

Modelka a maminka dcerky Terezky Gábina Bártová (35) si na chvilku odskočila od mateřských povinností a společně s manželem Vaškem Noidem Bártou (43) vyrazila na narozeninový koncert Kamila Střihavky (59).

Pro Gábinu to byla druhá veřejná akce po porodu, i když modelka spíš budí dojem, jako by nikdy těhotná nebyla. Kráska je totiž štíhlá jako laňka a jediné, co připomíná její nedávný porod, jsou pořádná ňadra, která půvabná tmavovláska předvedla v parádním výstřihu. A to se Noidovi jistě velmi líbí...

„Kila jdou překvapivě sama od sebe dolů, a to až tak moc, že mi to vadí. Takže se pořád cpu, ale přibrat nemůžu. Určitě je to tím kojením,“ řekla Gábina, zatímco se ládovala chlebíčkem. „Máme se krásně, užíváme si malou. Dneska ji hlídá babička. Terezka klidně spinká od odpoledne do pěti do rána, takže není problém si vyrazit,“ pochvalovala si spokojená mamina.

Na novou členku domácnosti už si s Vaškem zvykli. „V noci k ní vstávám já, protože pořád kojím, to by byl Vašek houby platnej. Ten si s ní ale hraje, hlídá ji, obléká, pusinkuje, ale nepřebaluje, zkusil to jednou,“ uzavřela s úsměvem Gábina.

Reklama

Další články

Načítám