Hlavní obsah
Článek

Sobotní premiéra rodinného muzikálu Kapka medu pro Verunku začala za poměrně dramatických okolností. Mohli za to policisté, kteří přišli zkontrolovat, zda není v názvu zakódováno nějaké poselství pro alkoholu chtivé jedince a jestli se jedná opravdu jen o med. Mohlo se začít až poté, co bylo úředně zkontrolováno, že welcome drink v podobě medoviny má jen osmnáct procent alkoholu.

Premiéru zahájil příjezd kočárů před vchod do Divadla Hybernia. V kočárech byly alternace a realizační tým pohádky. Samotní herci, kteří hráli premiéru, se museli připravovat v zákulisí. Všechno vypuklo ve tři hodiny za asistence známých osobností, ale hlavně velkého množství dětí, pro které je tato pohádka určena.

A kdo si zahrál premiéru? Bára Basiková (61) v roli Kapesky byla skvělá jako vždy a Kamil Střihavka (59) jako král Jiřík představoval potěchu pro oko zejména dámské polovině publika. Jeho manželku Zlatovlásku si zahrála Eva Kleinová. Druhý manželský pár tvořili Jiří Štědroň jako král Miroslav a Ilona Vozníčková v roli královny Popelky. Třetí královský pár ztvárnili Jiří Zonyga jako král Honza a Bára Rajnišová, veselá královna Marie. V roli neposlušných princů excelovali Mirek Hrabě v roli stále mudrujícího prince Mirka a Felix Slováček coby stále hladový princ Honza. Něžnou princeznu Verunku představovala Lucka Černíková, její kamarádku, intelektuálku Katku Genny Ciatti a kuchtičku Bětku Ivana Korolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám