Hlavní obsah
Článek

Rocker Kamil Střihavka (59) společenské akce příliš nevyhledává a už vůbec se nestává, aby na ně přivedl i manželku Evu. S půvabnou brunetkou Evou žije už dvě desítky let a mají spolu dvě dcery. Manželství Střihavkových patří k nestabilnějším v českém šoubyznysu.

Eva by přitom mohla být klidně středem zájmu fotografů nejen proto, že je manželkou nejslavnějšího představitele Ježíše. Je totiž příbuznou prvorepublikové krásky, herečky Lídy Baarové. O jejich příbuzenském vztahu se psalo v knize Tři životy Lídy Baarové. „Eva Střihavková je dcera mé sestřenice Evy a vnučka Lídiny sestřenice. Když má podobný účes, jaký mívala Lída, je její dokonalou kopií!,“ vysvětlil v knize synovec Lídy Baarové Jiří Snop.

Kamil Střihavka dorazil s manželkou na patnácté výročí americké restaurace za kamarádem Václavem Noidem Bártou a jeho partnerkou Eliškou Bučkovou (34). I když se chtěli původně zdržet jen chvilku a poté vyrazit do baru Harley´s, kde pracuje jako barman Noidův bratr Štěpán, nakonec postávali s drinky ve Friday´s ještě okolo půlnoci a změnit podnik se jim nechtělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám