Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) se ráno svěřil s tím, že na něj Kazma ušil pořádnou boudu. Prostřednictvím fingované autonehody donutil nic netušícího Mareše, aby řídil jiný vůz než trabant.

Mareš se přitom před měsícem vsadil, že pokud ho někdo uvidí v jiném voze než v trabantu, věnuje mu své luxusní ferrari. To by teď mělo patřit Kazmovi, protože Leoš skutečně na chvilku jel v jiném voze, protože si myslel, že zachraňuje lidský život. Ve skutečnosti se ale jednalo o Kazmova údajně najatého herce.

Zatímco Kazma to na sociální síti pěkně schytal, Mareše fanoušci vynášejí do nebes. Objevily se však i názory, že je celá kauza jednou velkou mystifikací! I sám Kazma na sociální síti leccos naznačil, čehož si všimli i fanoušci. „Je to fejk. Kazma přece na instastories řekl, že něco vyvedli a už brzy uvidíme co. Kdyby to byl reál, byl by z toho dost průšvih a pochybuji, že by vydal díl, aniž by byl nějak rozumně ukončen, tedy že by nenesl nějaký odkaz a Leoš by s tím nesouhlasil. Podle mě se dohodli, že auto vyhrál a výtěžek z jeho prodeje půjde na nějakou organizaci. To ale nemění nic na tom, že způsob provedení je dost střelený. Ale reálný určitě ne, na to dám krk,“ napsal jeden z komentujících.

A přidal se další: „Prosím, řekněte, že si děláte oba s Kazmou srandu a bude to hezký video o tom, že mají lidé při nehodě pomáhat i když jim jde o auto! Lidskej život nad ferrari. Fakt prosím,“ nechtěl jiný fanoušek uvěřit tomu, že by se Kazma snížil k vymyšlení nehody.

V diskusích se ale většina fanoušků shodla na tom, že to Kazma opravdu přehnal a o pozadí kauzy se vůbec nezajímali. „Hazardovat s lidským životem a dělat si z něčeho takového srandu je dost ubohý,“ napsala například Andrea a v podobném duchu se nesly další stovky komentářů pod Leošovým tklivým statusem.

A co si myslíte vy? Je celá kauza jen Kazmovou a Marešovou mystifikací nebo má Leoš opravdu důvod ke zlosti?

Myslíte si, že byl Kazma s Marešem dopředu domluvený?
Ano, oba se domluvili a kauza je vymyšlená
20,9 %
Ne, věřím Marešovi, skutečně Kazmovi naletěl
58,4 %
Nevím, ani jeden mě nezajímá
20,7 %
Celkem hlasovalo 1889 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám