Hlavní obsah
Článek

Svůj vztah zveřejnili sérií instagramových snímků před měsícem a nyní herečka Kaley Cuoco (38), známá ze seriálů Teorie velkého třesku nebo Letuška, svého nového partnera Toma Pelphreyho poprvé vyvedla do společnosti. Zúčastnili se ceremoniálu na chodníku slávy. Hvězdu na slavném hollywoodském chodníku bude nově mít producent Letušky Greg Berlanti.

Herečka vypadá velmi spokojeně, s partnerem se drželi za ruce a neustále se na sebe usmívali. „Slunce si prorazilo cestu mraky, paprsky zlaté mi rozzářily oči i srdce, paprsky žluté přebily šedou,“ uvedla Cuoco na Instagramu při oznámení nového vztahu. Ve stejnou dobu zveřejnil post i její partner.

Tom Pelphrey je rovněž úspěšným seriálovým hercem, držitelem ceny Emmy. Zahrál si v seriálech Banshee, Iron Fist, Ozark nebo Za hranicí.

Herečka je dvakrát rozvedená. Jejím prvním manželem byl tenista Ryan Sweeting, druhým jezdec Karl Cook. V rozhovoru pro magazín Glamour v dubnu uvedla, že třetí svatbu už neplánuje.

„Moc bych si přála mít trvalý vztah a partnerství. Ale už se nikdy nevdám, absolutně ne. Můžete to klidně dát i na titulku,“ byla si jistá svým rozhodnutím seriálová Penny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám