Hlavní obsah
Článek

Udílení Critics´ Choice Awards Kaley Cuoco sledovala společně se svým budoucím manželem. Na ceremoniál zvolila hodně odvážné šaty, pod něž si nevzala podprsenku.

Jedna z nejlépe placených televizních hereček se v listopadu dočkala toho nejlepšího dárku ke svým 32. narozeninám. Karl Cook ji požádal o ruku a seriálová Penny byla štěstím bez sebe. Na ceremoniál dorazili jako zamilovaný pár a nehnuli se od sebe ani o krok.

Po temných Zlatých glóbech, na nichž se herečky kvůli iniciativě Time´s Up oděly do černé barvy, bylo udílení Critics´ Choice Awards podstatně barevnější. Kaley oblékla růžové šaty s pořádným výstřihem. Na galavečeru se mohla radovat z úspěchu kolegyně Mayim Bialik, která uspěla jako nejlepší vedlejší herečka v komediálním seriálu. Kaley se letos nominace za Teorii velkého třesku nedočkala.

Na galavečeru nejvíce bodovaly filmy Tvář vody a Tři billboardy kousek za Ebbingem. První z nich byl oceněn za hudbu, výpravu, režii, a nakonec zvítězil v hlavní kategorii. Za druhý kritici ocenili herce Frances McDormand, Sama Rockwella a také celé obsazení. Jejich šance jsou tak před vyhlášením oscarových nominací velmi vyrovnané.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám