Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Role Macaulaye Culkina (43) v připravovaném seriálu, bude nejspíš na míle vzdálená roztomilé postavě Kevina ze Sám doma. Herec se objeví v nové sérii American Horror Story: Double Feature, kterou aktuálně natáčí v Malibu, kde ho na pláži zachytili fotografové.

S velmi krátkým sestřihem, od krve a zápasící ve vlnách je herec skoro k nepoznání. Zprávu, že se Culkin přidá k produkci seriálu, zveřejnil minulý měsíc jeden z tvůrců Ryan Murphy na Instagramu.

Kromě něj a stálic Billie Lourd, Sarah Paulson a Frances Conroy, které se k seriálu vrátí, se v nadcházející sérii objeví také modelka Kaia Gerber (22), dcera legendární Cindy Crawford.

Natáčení mělo začít už začátkem loňského roku, kvůli pandemii se ale značně odložilo. Nakonec se začalo točit až v prosinci.

Culkin se většinou drží v ústraní a hraní se už tolik nevěnuje. Loni v únoru poskytl po delší době rozsáhlejší rozhovor. V něm promluvil mimo jiné o Michaelu Jacksonovi nebo o drogách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám