Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kaia Gerber (22) se izoluje se slavnými rodiči v jejich rodinném sídle v Malibu. Možná to vypadá, že jí tam nic nechybí, ale karanténu v období pandemie koronaviru si ani dcera Cindy Crawford (58) moc neužívá. Aby zabila čas, tráví ho na sluníčku a potěšila fanoušky i snímky z bazénu.

V titěrných bikinách se nechala zvěčnit pod vodou, ale i tam pěkně vynikl její zadeček. Kaia během karantény adoptovala hned dvě štěňata, která už stihla fanouškům na sociálních sítích představit.

Modelka, která je za normálních okolností po pracovní stránce na roztrhání, nyní čerpá síly a věnuje se charitě. Co se týče jejího milostného života, naposledy veřejně randila se známým hollywoodským proutníkem Petem Davidsonem. Od krachu jejich vztahu na sklonku loňského roku se však novou láskou zatím nepochlubila. A tak to vypadá, že si budou na nějakou dobu její přízeň užívat pouze roztomilá štěňata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám