Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kaia Gerber (22) zdědila po matce Cindy Crawford (58) půvab i talent na modeling. Momentálně se nachází v Miami, kde si kromě práce našla čas i na opalovačku s přáteli. V bikinách předvedla štíhlou figuru, o které v minulosti zlí jazykové tvrdili, že je příliš hubená.

Kosti už modelce ale nikde netrčí a nabídky od předních návrhářů a módních značek se jí jenom hrnou. V Miami mimo jiné fotila i pro značku Louis Vuitton. Její slavná matka na ni může být právem hrdá.

Už v minulosti se ostatně Crawford nechala slyšet, že do volby kariéry dceři neměla co mluvit. „Neměla jsem žádný problém s tím, že si zvolila právě modeling. Povzbudila jsem ji a řekla jí, ať si to užije a kdyby něco potřebovala, jsem tu pro ni,“ uvedla pro E! News.

Kaia momentálně randí se známým hollywoodským proutníkem, komikem Petem Davidsonem. Ten před Vánoci naznačil, že se přes svátky odebere do léčebného zařízení, ale těžko říct, jestli se jednalo o vtip, nebo smutnou realitu. V Miami ho ovšem po boku jeho milé vidět nebylo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám