Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani modelka Cindy Crawford (58) nemohla chybět na udílení prestižních cen za módu British Fashion Awards 2018, kam s celou rodinou doprovodila dceru Kaiu Gerber (22). Teprve sedmnáctiletá modelka si už dokázala v módním průmyslu vybudovat jméno. Dokonce obdržela cenu Modelka roku.

Celá rodina vypadala jako ze žurnálu. Kaia pózovala v úchvatném modelu od Alexandra McQueena vedle rodičů i bratra Presleyho, který rovněž tíhne k modelingu. Přestože je Kaia úspěšnou modelkou, občasné kritice své až příliš hubené postavy se nevyhne. Především sledující na sociálních sítích si neodpustí komentáře o jejím kostnatém těle.

Na ty však Kaia ani její slavná matka zásadně nereagují. Přestože Cindy je jednou z nejslavnějších modelek světa, Kaia se nechala slyšet v rozhovoru pro časopis Vogue, že měla úplně normální dětství. „Obdivuju mamku za to, jak pevně nohama na zemi stojí. Velice dobře zvládla oddělovat práci a domácnost,“ svěřila se Kaia, která v obličeji jako by své slavné matce z oka vypadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám