Hlavní obsah
Článek

Po Jennifer Aniston (55) a Justinu Therouxovi (52) došlo i na jejich hollywoodské kolegy. K odloučení dospěli také Channing Tatum (37) a Jenna Dewan (37).

Jejich láska se zrodila v roce 2006 při natáčení filmu Let´s Dance, kde oba projevili své taneční nadání. Channing a Jenna se společně nedávno objevili na udílení Kids´ Choice Awards. Tehdy jejich odloučení nic nenasvědčovalo. Aby herci, kteří spolu mají pětiletou dceru Everly, zamezili spekulacím, vydali velmi emotivní prohlášení.

„Přátelsky jsme se rozhodli, že už nebudeme fungovat jako pár. Před lety jsme byli strašně zamilovaní a prožili jsme spolu kouzelné časy. Na našem vztahu se nic nezměnilo, ale každá láska má složitý příběh, který nás zavede na různé cesty. Nehledejte za našim rozchodem žádné tajemství. Dva nejlepší přátelé se prostě rozhodli, že je čas dopřát si více prostoru a vzájemně se podpořit, aby žili naplno. Stále jsme rodina a milujeme naši dceru Everly. K rozchodu už se dále nebudeme vyjadřovat. Děkujeme za respektování našeho soukromí,“ sdělili světu Channing a Jenna.

Herecký pár se v září roku 2008 zasnoubil na Havaji. O deset měsíců později už Channing a Jenna tvořili manželský pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám