Hlavní obsah
Článek

Většinou je Jennifer Aniston (55) ve středu dění, ale na premiéru třetí řady seriálu Pozůstalí přišla podpořit svého manžela Justina Therouxe (52). Nestárnoucí herečka vsadila na asymetrické šaty z černé kůže, což byla skvělá volba.

Theroux se na plakátech k mysterióznímu seriálu, jehož hrdinové se vypořádávají s nevysvětlitelnou ztrátou svých blízkých, objevuje s obnaženou hrudí. Polonahého herce navíc zezadu objímá žena s andělskými křídly, což by mohlo u Justinovy manželky vzbuzovat žárlivost. Jennifer tak nejspíš chtěla výběrem oblečení dokázat, že i ona je sexy.

Seriál Pozůstalí, v němž hraje i současný přítel Paris Hilton (43) Chris Zylka a dcera Andy MacDowell Margaret Qualley, třetí řadou končí. Justin Theroux tak přijde o zajímavou hereckou příležitost a chce se opět vrátit ke psaní scénářů. Nevylučuje dokonce možnost, že vytvoří roli přímo na tělo své manželce.

„Už o tom spolu diskutujeme delší dobu, ale není pro nás jednoduché dojít k něčemu, co já bych chtěl napsat a ona by v tom zároveň chtěla hrát,“ tvrdí charizmatický herec, který je podepsán pod scénáři k filmům Tropická bouře či Iron Man 2.

Reklama

Další články

Načítám