Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V srpnu se herečka Jennifer Aniston (55) konečně provdala za svého hollywoodského kolegu Justina Therouxe (44), který její trpělivost otestoval tříletými zásnubami. Po líbánkách na ostrově Bora-Bora se hollywoodská dvojice poprvé objevila jako manželský pár na veřejnosti.

Jennifer Aniston se snubním prstýnkem pochlubila na televizním festivalu v texaském Austinu, kde byl však za větší hvězdu její manžel. Justin Theroux zde totiž uvedl druhou řadu mysteriózního seriálu Pozůstalí, v němž ztvárnil policejního náčelníka Kevina Garveyho, který se snaží v malém městě zachovat pořádek poté, co po celém světě beze stopy zmizela dvě procenta lidské populace. Rachel ze sitkomu Přátelé tak tentokrát plnila jen roli atraktivního doprovodu.

Justin Theroux se do manželství vrhnul až po čtyřicítce, ale v Pozůstalých vystupuje jako otec téměř dospělé dcery Jill, již hraje devatenáctiletá Margaret Qualley. Jeho rodičovskou roli navíc v první řadě seriálu značně zkomplikovala manželka, která dala před rodinou přednost tajemné sektě, jejíž členové mají zakázáno mluvit.

V reálném životě se Theroux potomka ještě nedočkal a není příliš pravděpodobné, že by mu jej šestačtyřicetiletá Aniston dopřála přirozenou cestou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám