Hlavní obsah
Článek

Rozchody mohou být velmi bolestivé, ale některé páry si díky nim uvědomí, že bez sebe nemohou být. To se stalo nejen rapperce Cardi B a jejímu manželovi, ale i dalším hvězdným párům. Mrkněte se na ty, kterým rozchod prospěl.

Kristen Bell a Dax Shepard

Kristen Bell a Dax Shepard patří k nejoblíbenějším párům Hollywoodu. Než se v roce 2013 vzali, Dax Kristen na nějaký čas opustil s tím, že chtěl randit i s jinými. Bell to svému muži prý nikdy nezapomněla, ale přesto žijí ve šťastném manželství a vychovávají dvě dcery.

Chrissy Teigen a John Legend

Chrissy Teigen (38) a John Legend mají velmi pevný vztah, hvězdný pár momentálně prochází zkouškou poté, co modelka v polovině těhotenství potratila. Dávno předtím, než se vzali a měli děti, si ale John myslel, že by mu bylo lépe, kdyby byl single. Byl na turné a pod velkým tlakem, a tak Chrissy jednoduše jeho domněnky odmítla s tím, že si nenechá dát kopačky.

Adam Levine a Behati Prinsloo

Frontman Maroon 5 Adam Levine (45) se rozešel s modelkou Victoria´s Secet Behati Prinsloo (34) v roce 2013, zhruba po ročním vztahu. Dokonce si začal s její kolegyní Ninou Agdal. Nakonec se ale dali znovu dohromady a dnes spolu mají už dvě dcery.

Justin Timberlake a Jessica Biel

Randili spolu čtyři roky, když se Jessica Biel a Justin Timberlake (43) v roce 2011 rozešli. Pro zpěváka to byl tak bolestivý rozchod, že o něm nedokázal ani mluvit. Vztah slepili o několik měsíců později, letos Jessica porodila zpěvákovi druhého syna.

Justin Bieber a Hailey Baldwin

Manželé Bieberovi jsou zářným příkladem toho, že stará láska nerezaví. Justin (30) byl s Hailey (27) krátce v roce 2016, nerozešli se tehdy zrovna v dobrém. Znovu se dali dohromady před dvěma lety a všichni vědí, jak to dopadlo.

Gigi Hadid a Zayn Malik

Modelka Gigi Hadid (28) a zpěvák Zayn Malik spolu chodili dva roky, než se v roce 2018 rozešli. Rozchod jim nejspíš prospěl, neboť když se k sobě v následujícím roce vrátili, byli si blíž než kdy dřív. Hvězdnému páru se letos narodila dcera.

Rose Leslie a Kit Harrington

Hvězdy Hry o trůny Rose Leslie a Kit Harrington se poznaly při natáčení oblíbeného seriálu. Jejich románek začal v roce 2012, ale po krátkém čase se rozešli. Dali se znovu dohromady až o dva roky později. Pár momentálně čeká prvního společného potomka.

Pink a Carey Hart

Jejich love story začala v roce 2001. Po čtyřech letech turbulentního vztahu se zpěvačka Pink (44) za motokrosového závodníka Careyho Harta provdala, o další dva roky později ale podala žádost o rozvod. Nevydrželi od sebe ani rok a dnes patří jejich manželství k nejpevnějším v Hollywoodu. Mají spolu dvě krásné děti.

Reklama

Další články

Načítám