Hlavní obsah
Článek

Justinu Bieberovi (30) byla diagnostikovaná lymská borelióza, zpěvák se s tím svěřil na sociálních sítích a doplnil, že se kromě toho potýkal i s mononukleózou. Více o zdravotních problémech, s nimiž se v posledních měsících, možná letech, potýká, prý prozradí v nové dokumentární sérii. Ta by měla mít deset dílů a vyjít koncem ledna na YouTube.

Prohlášením umlčel trolly, kteří si ho na sociálních sítích dobírali a hádali, že je zpěvák určitě na drogách, a proto vypadá tak hrozně. Kvůli nemoci má prý také problémy s pletí. I když s akné se potýká už poměrně dlouho.

„Spousta lidí o mně psala, že vypadám nechutně, protože jsem na pervitinu. Neuvědomili si ale, že mám lymskou boreliózu. A nejen to, ale i vážnou formu mononukleózy, která ovlivnila moji pleť, funkci mozku, energii a zdravotní stav obecně,“ šokoval zpěvák.

„Bylo to náročných pár let, ale správná léčba mi pomáhá bojovat s těmito nemocemi a vrátím se silnější než kdy dřív,“ doplnil.

Justin v loňském roce bojoval také s depresemi, i jejich příčinou mohla být právě borelióza, jak tvrdí dokumenty, které obdrželo TMZ. Není jasné, kdy nemoc u zpěváka propukla, ale bohužel zdaleka není jedinou celebritou, která s ní má zkušenosti.

Lymskou boreliózu měla například Bella Hadid, stejně jako její matka Yolanda, dále zpěvačka Shania Twain nebo Avril Lavigne, která byla dokonce půl roku připoutaná na lůžko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám