Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) a Hailey Baldwin (27) si během obřadu v Jižní Karolíně podruhé řekli svá ANO. Ačkoliv se snímky ze svatby ještě nepochlubili, objevily se fotografie z předsvatební večeře, na kterou se sjela řada celebrit, v čele s Kendall Jenner. Večeře, stejně jako veselka, se odehrála v pětihvězdičkovém hotelu Montage Palmetto Bluff a plánování měla na starost oblíbená designérka celebrit Mindy Weiss.

Za družičky šly nevěstě sestra Alaia Baldwin a sestřenice Ireland Baldwin (28). Nechyběl otec Stephen a strýček Alec Baldwin (65). Ženichovu stranu zastupovali maminka Pattie Mallette a otec Jeremy Bieber.

Pár byl oficiálně oddán na podzim loňského roku, ale na veselku si musel rok počkat. V neděli se svatebčané sjeli ku příležitosti předsvatební večeře.

„Přijížděli na loďkách, měli jsme objednané vodní taxíky. Večeře probíhala u vody, kde byla rozvěšená světýlka, vše bylo velmi intimní a chic. Justin a Hailey byli nadšení, že všechny vidí a nemohli se přestat smát,“ sdělil zdroj E! News.

Hailey na večeři oblékla bílé šaty od Vivienne Westwood a boty od Jimmyho Chooa. Samotný obřad se pak nesl v církevním duchu a Hailey byla do plánování prý hodně zapojená. Nezbývá než počkat na oficiální snímky z tolik očekávaného obřadu, snad šťastný pár nenechá fanoušky napjaté příliš dlouho.

Reklama

Další články

Načítám