Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem se Justin Bieber (30) svěřil světu, že trpí depresemi (a pro všechny, kdo by v tom chtěli vidět manželské potíže, doplnil, že je mu modelka Hailey Baldwin (27) velkou oporou) a nyní to s ním nevypadá o moc lépe. Fanoušky na sociálních sítích dokonce požádal o pomoc.

„Jenom jsem vám chtěl říci, jak na tom jsem, někteří z vás možná mají podobné problémy. Hodně trpím. Cítím se mimo a opravdu divně. Vždycky se z toho dostanu, takže se nebojím, ale chtěl jsem vás poprosit, abyste se za mě modlili. Bůh je milosrdný a vaše modlitby opravdu pomáhají. Tohle je nejtěžší období, jakému jsem kdy čelil,“ napsal zpěvák na svém instagramovém profilu ke snímku z roku 2016 s Kanyem Westem.

Příspěvek si na sociální síti vysloužil 4,5 miliónů lajků a nejen fanoušci, ale i slavní jako Diplo, Luis Fonsi nebo Madison Beer vyjádřili zpěvákovi v komentářích podporu. V únoru Bieber promluvil pro časopis Vogue o tom, že se léčí s depresemi. Svěřil, že velkou oporou jsou mu jeho fanoušci, pastor i manželka Hailey. Podle zdrojů E! News také téměř denně podstupuje terapie. Snad se z toho tedy brzy dostane.

Reklama

Další články

Načítám