Hlavní obsah
Článek

Konečně víme, jak vypadá nové tetování Justina Biebera (30), které si nechal udělat na obličeji. Nad pravým obočím si popový zpěvák nechal vytetovat slovo „grace“ neboli milost. Justin je velmi pobožný a víra je velkou součástí jeho života. Nápis má tak pro něj hluboký duchovní význam. Jak vypadá Justinovo tetování, sdílel na svém instagramovém účtu umělec jménem Jonathan "JonBoy" Valena a předpokládá se, že je tím pádem i autorem.

Od listopadu se také spekuluje, že si Bieber nechal udělat další tetování, totožné s manželkou Hailey Baldwin (27). Pro oba jsou tetování koníčkem. Modelka má na těle více než dvanáct drobných tetování a Bieber má potetované skoro celé tělo.

Tajný sňatek Biebera a Baldwin se provalil už v září, kdy ho nechtěně potvrdil modelčin strýc, herec Alec Baldwin. Hailey se následně přejmenovala na Instagramu na Hailey Bieber a používá toto jméno i v reklamních kampaních. Objevily se také spekulace, že oficiální sňatek, který uzavřeli na radnici, by měla doplnit pořádná veselka se vším všudy na jaře.

Reklama

Další články

Načítám