Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že mladé celebrity do toho letos nějak dupou. Po zásnubách Justina Biebra (30) a Hailey Baldwin (27) se do toho rozhodli praštit i Nick Jonas (25) a bývalá Miss World, která se dala na herectví, Priyanka Chopra (36). A to spolu hvězdný pár randí teprve dva měsíce.

Jonas překvapil Chopru na její 36. narozeniny a ona evidentně souhlasila. Vše se podle časopisu People odehrálo minulý týden během jejich dovolené v Londýně. Podle zpěvákových známých Nick ještě v životě nebyl šťastnější.

Když vezmeme v potaz, že se Priyanka ještě v květnu účastnila královské svatby jako nezadaná, poměrně rychle se jí od té doby obrátil život naruby. Svou novou lásku už dokonce stihla zajet představit do Indie své matce.

Kvůli zásnubám už Priyanka dokonce odřekla natáčení indického filmu s režisérem Ali Abbas Zafarem, který šťastnou novinu tak trochu propálil na svém Twitteru. Zdá se, že zásnuby po krátké známosti jsou dnes v módě. Uvidíme, kdo bude další.

Reklama

Další články

Načítám