Hlavní obsah
Článek

Letos se o Monice Bellucci (53) nepsalo ani tak pro její filmovou tvorbu jako spíš pro show, kterou předvedla na zahajovacím ceremoniálu festivalu v Cannes. Byla to ona, která Alexi Lutzovi (39) dala dost možná nejfotografovanější polibek roku 2017. Ten byl vskutku filmový, a pochopitelně připravený. Ovšem líbalo se i spontánně.

Lásku si vyznávaly páry napříč věkovým spektrem.

Líbání na ulici je samozřejmostí pro herečku Ariel Winter (26) a jejího partnera Leviho Meadena (30), jak v průběhu roku pravidelně dokazovali. Kulisou jim byly hlavně ulice Los Angeles. Také znovuobnovený vztah Justina Biebera (30) a Seleny Gomez (31) dal zelenou něžnostem na veřejnosti.

Ani po pěti letech manželství to nepřestalo jiskřit mezi Justinem Timberlakem (36) a Jessicou Biel (35) a klidnou romantickou chvilku si rádi vychutnají i George Clooney (62) a jeho manželka Amal (39).

Ze své někdejší sekretářky, o téměř 40 let mladší Aimee Ann Preston, udělal frontman Aerosmith Steven Tyler (69) oficiální přítelkyni, a tak se i na veřejnosti mohou líbat, kdekoli a kdykoli se jim zachce. To Nicole Kidman (56) a Keith Urban (50) si k prezentaci lásky vybrali jeden z nejsledovanějších ceremoniálů a pověnovali se sami sobě na červeném koberci před předáváním Oscarů.

Unikátem mezi slavnými páry je pak Pierce Brosnan (64) a Keely Shaye Smith (54). Potkali se už v roce 1994, manželi jsou už šestnáct roků, a i po těch mezi nimi funguje chemie a polibky se zahrnují nejen za zdmi domu. A stejně tak Hugh Jackman (49), který svou o 13 let starší manželku na ulicích bez ostychu líbá už víc než 21 let.

Reklama

Další články

Načítám