Hlavní obsah
Článek

Poměr mezi Sofií Richie (19) a Scottem Disickem (34) trvá déle, než se očekávalo. Exmanžel Kourtney Kardashian (45) se ze všech sil snaží, aby si sexy krásku udržel u těla.

Zpěvák Lionel Richie má sice z milostného života své dcery vrásky, ale s tím, že tvoří pár s o 15 let starším mužem závislým na sexu, nic nezmůže. Sofia se do světa amerického šoubyznysu neprobojovala hudbou jako její otec. Vystačí si známostmi se slavnými muži. Před Disickem se zapletla i s Justinem Biebrem (30), který měl údajně v posteli Scottovu exmanželku Kourtney Kardashian. Románky amerických celebrit se tak pohybují v začarovaném kruhu.

Sofia a Scott tvoří pár od letošního května, takže nejde o žádný jednorázový flirt. Zamilovaná dvojice spolu vyrazila na dovolenou do Mexika, odkud si mladá modelka chtěla přivézt celistvé opálení. Na lehátku sundala horní díl bikin a chytala bronz. Disick si svoji kočičku přísně hlídal, ale tato podívaná nezůstala jen pro jeho oči. Fotograf jim nedopřál soukromí a obnaženou Sofii zvěčnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám