Hlavní obsah
Článek

Je to zkrátka rošťák a co se týče žen, nezná čtyřiatřicetiletý provokatér a expartner Kourtney Kardashian (45) Scott Disick žádná tabu. Od roku 2015, kdy s ním sestra Kim Kardashian (43) a matka hned tří jeho dětí kvůli častým záletům vyrazila dveře, tráví ve společnosti mladých, většinou náctiletých krásek většinu svého času.

Ale v pondělí tomu nasadil korunu na puritánskou Ameriku možná až příliš těžkou. Na veřejné oslavy založení New Yorku s sebou vzal nejen kamaráda, ale hned tři dívky, z nichž té nejmladší bylo teprve 16 let. A nešlo o úplně bezejmenné tváře. Jejich jména jsou v USA už mediálně známá.

Rozčarovaní Newyorčané tak s otevřenými ústy pozorovali, jak se Suede Brooks (16), Madison Beer (18) a Delilah Hamlin (19) cítí v Disickově společnosti spokojeně, za což ho už v průběhu oslav odměňovaly svojí přítulností. Do soukromí se pak všichni vytratili až dlouho po půlnoci.

Delilah, nejstarší z nich, je přitom dcerou hvězdných obyvatel Beverly Hills, herečky Lisy Rinny (54), známé třeba ze seriálu Melrose Place, a herce Harryho Hamlina, kterého zpočátku proslavila především role Persea z kultovního Souboje titánů (1981).

Osmnáctiletá Madison je už v tomto věku komerčně úspěšnou popovou zpěvačkou. K jejímu objevení před pár lety výrazně přispěl její někdejší přítel, zpěvák Justin Bieber (30). Dnes už má Madison na svém kontě hned několik hitů - třeba All For Love nebo Melodies. V posledních dnech na sebe navíc upozornila drobným románkem se synem manželů Beckhamových Brooklynem.

No a šestnáctiletá Suede, poslední Disickovo koťátko z onoho večera, je známou blogerkou a úspěšnou youtuberkou. Její kanál zaměřený na módu a péči o krásu MSFTxGYPSY je populární mezi teenagery a má 321 tisíc odběratelů. Suede je sice rodačkou z Las Vegas, ale poslední dobou většinu času tráví v Los Angeles a právě v New Yorku.

Reklama

Další články

Načítám