Hlavní obsah
Článek

Jak se zdá, zpěvačce Seleně Gomez (31) někdo hacknul její účet na Instagramu. V pondělí se tam totiž objevila sdílená fotografie jejího expřítele Justina Biebera (30), která ho zachycuje z čelního pohledu zcela nahého.

Těžko ji tam vložila sama Selena. Na to je příliš krotkým produktem amerického šoubyznysu, který lascivnost sice propaguje ve všech možných podobách, na druhou stranu je až úzkostně prudérní, pokud jde o obnažené pohlavní orgány kohokoliv. Zpěvačka by se tímto gestem, ať už by bylo motivováno číkoliv, úplně odepsala.

Zvláště když vezmeme v potaz fakt, že speciálně Selena Gomez musí být velmi uvážlivá, co na svůj profil pověsí. Rázem to totiž uvidí 125 miliónů jejích obdivovatelů. A taková základna fanoušků z ní činí nejsledovanější osobu na světě.

To ovšem nemění nic na věci, že fotografie na jejím profilu skutečně byla. Zjevně jde o snímek, který paparazzi pořídili v roce 2015, když odpočíval na Bora Bora. V té době už byl vztah těchto dvou hvězd v troskách, a ještě téhož roku se rozešli. On od té doby střídá jedno děvče za druhým, ona chodí s kanadským zpěvákem, který si říká The Weeknd.

Účet popové hvězdy byl ale rychle vypnut, než nad ním její tým znovu získal kontrolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám