Hlavní obsah
Článek

Aktuálně vysychají sliznice Mexičanům, protože právě v mexickém Tulumu tráví nyní jedna z nejsledovanějších modelek sociálních sítí a tím pádem i světa Sahara Ray (24) svoji dovolenou. A že si ji chce užít, je nade vše jasné. Na pláži dovádí s elánem malého děcka, což má však za následek ještě více vyschlých krků a možná i jiných následků u jejich obdivovatelů na místě. Podívejte se na její nádherné tělo ve fotogalerii!

Sahara v topu, alias Miss mokré tričko je ovšem nemilosrdně nad věcí a na provokativním zevnějšku nehodlá nic měnit. A proč taky? S idolem náctiletých Justinem Biebrem (30) už dávno nerandí, má nového kluka, je mladá, krásná i úspěšná a života užívá plnými doušky. Kdo by jí tu radost mohl zkazit?

A víte, že tahle blonďatá kráska je modelkou vlastně omylem? Pochází sice z australského Torquay, ale vyrůstala a pubertu strávila v kalifornském Santa Cruz. A protože je její otec známým profi surfařem, na prkně do svých šestnácti závodila i ona. A surfařkou také chtěla být.

Jestli za její krásnou postavu, kvůli níž musela nakonec změnit profesní plány, můžou geny, nebo jí namodeloval i surf, nevíme. Ale tréning na něm všem dívkám raději doporučujeme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám