Hlavní obsah
Článek

Bylo to strašlivé neštěstí, když po koncertu americké zpěvačky Ariany Grande sebevražedný atentátník Salman Abedi (+22) odpálil hřebíkovou bombu ve vestibulu stadionu v Manchesteru. Zemřelo 22 lidí, zraněných bylo více než šedesát.

Británie za sebou teď má velkou benefici téže zpěvačky, kterou nazvala One Love Manchester a krom britské BBC ji živě odvysílala mimo jiné i ČT art. Tentokrát Arianu šokovalo něco jiného, naštěstí veskrze pozitivně. Mladou zpěvačku během show přímo na jevišti požádal o ruku její přítel Mac Miller (25). U těch dvou už se dlouho o svatbě mluvilo, nicméně teď přišla ona chvíle, kdy se jí před davy lidí zeptal, zda si ho vezme. Dopadlo to pro něj dobře a za to od něj jeho milá dostala opravdu krásný zásnubní prsten.

Zhroucená Ariana po několika dnech od neštěstí vydala zprávu, že uspořádá benefiční koncert, jehož výtěžek poputuje obětem útoku. Mladičké zpěvačce přispěchala na pomoc celá plejáda nejpopulárnějších zpěváků planety, kteří na této benefici hostovali, za všechny třeba Katy Perry (39), Coldplay, Justin Bieber (30) a Miley Cyrus (31).

Pódium pro tento koncert vzniklo nedaleko Manchesteru na kriketovém hřišti Emirates Old Trafford Cricket Ground a desetitisíce zájemců o vstupenky je vykoupilo během několika málo minut.

Reklama

Další články

Načítám