Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miami, slunné nedělní odpoledne, teploty lákající do vody a na pláži plno obsazených lehátek. Koncentrace hvězd na metr čtvereční je v této destinaci mimořádná, a když fotografové vyrazí na lov, mají téměř jistotu, že neodejdou s prázdnou. Slečny, o kterých bude řeč, jsou sice v Americe populární, ale do kategorie hvězd nepatří, snad jen těch instagramových. Slavní ale jsou jejich expartneři.

Dnes třiadvacetiletá modelka a dýdžejka Chantel Jeffries prožila svého času románek se zpěvákem Justinem Bieberem (30) a jednadvacetiletá modelka Sarah Snyder zase chodila se synem Willa Smithe, hercem, rapperem a modelem Jadenem Smithem (18).

‚Voraz‘ asi víc potřebovala mladší z dívek, téměř dvouletý vztah s Jadenem skončil teprve před dvěma měsíci. To Chantel už měla na vzpamatování se z románku s Bieberem dost času, o jejich vzájemné blízkosti se psalo už v roce 2014 a v ne moc pozitivním duchu. Chantel byla zpěvákovou spolujezdkyní, když jej zatkli za rychlou jízdu po požití omamných látek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám