Hlavní obsah
Článek

Jeho největší fanynky to dávno ví a sobotní večer pro ně byl nejdůležitějším v jejich životě: do Prahy poprvé v životě zavítal Justin Bieber (30) v rámci celosvětového turné. Mladík, kterého škarohlídi posměšně nazývají kanadskou zpěvačkou, uchvátil svou šou, ale evidentně i porostem hlavy. Kdo by chtěl jeho vlas vlastnit, má nyní šanci.

Na internetu se totiž objevil nabídka odprodeje vlasu, který údajně upadl z jeho hlavy. „Prodám vlas Justina Biebera. Včera po koncertě jsem ho našel na svém svetru, zřejmě mi tam uvíznul při společném focení,“ píše se v inzerátu, v kterém je uvedeno i telefonní číslo. Cena u inzerátu uvedena není.

Vše ale nasvědčuje tomu, že půjde o vtip, jako autor inzerátu je označen kontroverzní umělec TMBK, který je známý různými provokacemi.

Kolikrát jsou ale podobné nabídky myšleny smrtelně vážně a občas ještě vážněji vnímané. Docela zajímavé by bylo vědět, kolik zatím činila největší nabídka.

Justin Bieber po vydařeném koncertu podle Blesku odjel pařit do centra Prahy, do jednoho z klubů ho ale údajně nechtěli pustit z důvodu, že si na slavného zpěváka jen hraje. Vyřádit se tak rozhodl v dalších dvou klubech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám