Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle holka nezahálí. Julie Zugarová (37) si stoupla před objektiv fotografa Daniela Valčíka (fotil i např. Nelu Slovákovou) a vznikly z toho snímky, které rozhodně stojí za pozornost. Finalistka České Miss ročníku 2009 oblékla odvážné spodní prádlo a nafotila snímky ve stylu „budoir“, tedy ve smyslných pozicích v uvolněném duchu.

Uhrančivá modelka na fotkách ukázala nejen své tetování na zádech, ale i perfektně tvarovaný zadek, který pravidelně formuje ve fitku. „Život bez pravidelného pohybu si už nedokážu představit. Sport mě vždycky nabije energií, a když pak vidím výsledky, o to víc mě to těší,” komentuje své vysportované tělo vylepšené silikonem Zugarová.

Atmosféra během focení byla podle modelky příjemná a uvolněná, a tak se už teď řeší možnost další spolupráce. „Stylem budoir jsem nadšená, protože dokonale zdůrazní ženskou krásu jak vnitřní, tak vnější. Fotky jsou smyslné, ale zároveň i velmi jemné,” dodává s úsměvem Julie Zugarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám