Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svůj vzhled vděčí v hojné míře plastické chirurgii, ale v současnosti své tělo modeluje také cvičením. Dalo by se dokonce říct, že Julie Zugarová (37) je na pohybu závislá.

„Sport mě vždycky moc bavil, ale až poslední roky jsem se začala věnovat pravidelnému cvičení ve fitness centru pod dohledem trenéra,” říká finalistka České Miss pro rok 2009 a jedním dechem dodává: „Mám štěstí, že mám štíhlou postavu v genech, ale vždycky je co zlepšovat.”

Glamour modelka navštěvuje fitko pravidelně třikrát týdně a její motivací není jen zpevněná postava, sexy brunetce cvičení zlepšuje i náladu.

Majitelka extrémně štíhlého pasu popsala i své stravovací návyky. „Jídelníček mi trenér upravil hned na začátku, důležité jsou opravdu pravidelné porce jídla, a proto jím hodně zeleniny, ryb a libového masa, například kuřecí, krůtí. Ryby mám na talíři několikrát týdně. Snídaně mám nejradši na sladko, to si neodpustím, ale vynahradím si to během dne. K večeři si dám pak často salát, ale samozřejmě někdy si zahřeším.”

Reklama

Další články

Načítám