Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se to neuvěřitelné, ale česká kapela Lunetic letos oslaví dvacet let od svého vzniku. Na rozdíl od jiných dívčích i chlapeckých formací tehdejší doby však tahle partička v omezeném režimu stále působí.

Byli jsme svědky toho, když Lunetici v sestavě tří členů, bez Martina Kociána, vystoupili v rámci otevření sky baru ve Velké Úpě. „Potkáváme se několikrát do měsíce. Je to pro nás takovej příjemnej koníček, příjemná vzpomínka,” říká Aleš Lehký.

Kluci neztratili většinu svých obdivovatelek, které si před víc jak deseti lety vylepovaly plakáty ve svých pokojíčcích. A prý přibývají další, mladší fanynky. "Sedmdesát procent holek, které na tom dřív ujížděly, byly tenkrát patnáctiletý. Teď jsou sedmadvacetiletý a pořád chodí na naše koncerty. Občas si už s sebou berou své děti. Chodí i nové holky, které naše písničky znají od starších sester. Je to takový pelmel,” říká Aleš.

Koncert, kde jsme zastihli Lunetiky, byl víceméně jen komorní záležitostí pro přátele za účasti Playmate Julie Zugarové (37). Možná se ale jejich fanynky dočkají něčeho většího k oslavě dvaceti let působení na scéně. „Přemýšleli jsme o tom, jestli vyjedeme i na turné, ale zatím jsme se k tomu nerozhodli. Zatím nevymýšlíme nic nového, nechystáme třeba novou desku. Jsme rádi, že se jen vidíme, zajdeme si na pivo, popovídáme si. Spíš taková nostalgie,” nechal se slyšet někdejší idol dívčích srdcí Vašek Jelínek.

Reklama

Další články

Načítám