Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný hollywoodský pár, který loni okouzlil i karlovarský festival, Julianne Moore (63) a Bart Freundlich (50), oslavil sedmnácté výročí svatby.

Herečka při té příležitosti sdílela fotku, jak spolu stojí na příjezdové cestě, a k ní text: „Řekla jsem mu, že by si měl dát sprchu. On mně řekl, že mi smrdí vlasy, jako plíseň nebo zatuchlina. Šťastné 17. výročí svatby! Neexistuje člověk, se kterým bych chtěla být raději. Miluju tě,“ vzkázala manželovi.

Za režiséra, scenáristu a producenta se slavná herečka provdala v roce 2003 po sedmileté známosti. Seznámili se při práci na filmu Otisky prstů. Následně spolupracovali také na filmech Světoběžník, Nevěřte mužům a Po svatbě. Poslední zmíněný představili právě v Karlových Varech.

Mají spolu dvě děti, syna Caleba a dceru Liv. „Když najdete toho správného člověka, musíte do něj a do toho vztahu investovat. Právě to je láska,“ radila herečka v jednom z rozhovorů.

V letech 1986 - 1995 byla Moore vdaná za herce Johna Goulda Rubina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám