Hlavní obsah
Článek

Začala nejen přehlídka filmů, ale i módních kreací. Desetidenní maraton zvládne na karlovarském filmovém festivalu vcelku málokdo, krásky, které sem dorazily, byť jen na pár dní, ale do poslední chvíle řešily, jak zaujmout na červeném koberci v den slavnostního zahájení, jehož hlavním hvězdou byla herečka Julianne Moore (63).

Hollywoodská hvězda se po příjezdu několik minut zdravila s fanoušky a nebránila se ani společným fotkám. Na tohle setkání s usměvavou herečkou budou lidé v prvních řadách dlouho vzpomínat.

A jak se vyfikly české herečky a další známé dámy, které na zahájení festivalu do hlavního sálu hotelu Thermal dorazily? Nešlo jen o nádherné róby, ale i drahé šperky, jimiž své modely, tedy spíše jejich stylisté, doplnily.

Například Jana Plodková (42) oblékla šaty čerstvě vdané návrhářky Tatiany Kovaříkové, které "dozdobila" prstenem a náušnicemi Cartier z růžového zlata a diamantů. Šperky stejné značky zvolila i Ester Geislerová v róbě od Vivienne Westwood.

Velká večerní v pánském stylu. Pro tu se letos rozhodla herečka Aňa Geislerová (47). Šlo tedy konkrétně o smokingové sako volně přecházející v dlouhé šaty, které Aně na míru ušili v Pietro Filipi podle návrhu Moniky Drápalové.

“Někdy bývám mylně považována za rebelku v oblasti módy. Já mám to rebelství někde jinde, ale v oblasti módy jsem v podstatě hodně konzervativní. Jsem spíše pro klasické čisté linie. A úplně nejradši mám pánská saka,” svěřila Aňa, která k šatům vynesla šperky Halada v hodnotě 1 milión korun.

Jitka Čvančarová (46) sáhla po červeném modelu od návrhářky Zdeňky Imreczeové a doplnila je také šperky značky Halada. Červenou oblékla i herečka Lenka Krobotová, kterou oblékla slovenská návrhářka Michaela Hriňová.

Supermodelka Hana Soukupová (38) a známá slovenská módní návrhářka Vanda Janda sáhly po modelech světové značky Valentino. Herečka Jenovéfa Boková vynesla českou módní značku LEEDA a stejně tak zůstala českým barvám věrná i Hana Vagnerová (41), která oblékla model Jarky a Dominiky Sedláčkové.

Modelka Nikol Švantnerová (31) volila jistotu v podobě večerních šatů studia Poner, jehož je tváří. Klepala se ovšem strachy, aby nepřišly k úhoně šperky Alo Diamonds, kde pouhý prstýnek a náušnice vyšly na 3 milióny korun.

Herečka Jitka Schneiderová (51), která je jednou z hlavních tváří 54. ročníku festivalu, protože letos je charitativním partnerem této události nadace Hledáme rodiče, jíž je patronkou, sáhla po své oblíbené značce šperků BVLGARI. Nádherné náušnice a prsteny vkusně doplnila psaníčkem Serpenti od stejné značky. Šaty nesly značku Elisabetta Franchi.

Reklama

Další články

Načítám